Vi hjälper dig med röjning av skor, träfällning och med bortagning av stubbar på skogsmark, trädgårdar, golfbanor och parker.

Vi samarbetar med de bästa aktörerna på marknaden i Umeå. Hos oss kan du känna dig trygg!

Stubbfräsning

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skogsmark, trädgårdar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk.

Vi samarbetar med de bästa aktörerna på marknaden i Umeå. Hos oss kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett vart på din mark dom finns.

Trädfällning

Röja skogen själv eller köpa tjänsten?

Med rätt utrustning och färdighet kan du röja din skog själv. Det är ett slitsamt men roligt arbete och du ser snabbt resultatet av din insats.

Har du rätt ålder och kunskap?

Att röja med motordriven röjsåg är inte riskfritt. Du måste ha rätt kunskap och utrustning – läs mer under För den självverksamme. Den som hanterar motordrivna röjsågar (dock ej grästrimmers med plastlina) måste vara minst 18 år. Yngre kan dock få dispens efter genomgången utbildning.

Har du verkligen tid?

Jämför med din egen arbetsinsats och ta ställning till om du själv vill röja din skog eller leja bort röjningen. En proffsröjare röjer ofta dubbelt så snabbt som en ovan skogsägare. Om skogsägaren bara har helger att utnyttja tar röjningen ännu längre tid. Då är det risk att röjningsberget bara växer.