Trädgårdsanläggning

Dags att komplettera en stenyta eller en grusgång med kantsten?

Kanske dags att byta ut trätrappan till huvudingången till en något mer majestätisk och stabil stentrappa? Eller varför inte avgränsa din tomt med en vacker mur?

UTE i Umeå hjälper dig med diverse stenanläggningar eller kan utbilda dig i hur du lägger sten alldeles själv!

 

Kantsten, murar & trappor

Att komplettera en stenyta eller en grusgång med kantsten får en helt ny inramning av en tomt eller varför inte avgränsa med en mur. Kanske dags att byta ut trätrappan till huvudingången till en något mer majestätisk och stabil stentrappa.

Sten- och plattläggning

Vi hjälper dig med din stenyta, mur eller trappa. Det är kundens fantasi som sätter gränser.

Idag är vanligare att man kompletterar med stenytor inte bara med garageuppfarter, utan även stenytor kring grillplatser, altaner, pergolas och mellan byggnader som dekorativa men också praktiska ytor för bättre tillgänglighet på tomten eller i trädgården.

Lägg sten själv!

Vi har en unik tjänst där du som privatperson får utifrån dina egna förutsättningar med lite hjälp av oss.

Lägg sten själv – med lite hjälp från oss!

Om du själv vill försöka dig på att lägga sten själv, gör gärna det. Köp sten och material av oss och hyr de maskiner du behöver. Vi visar dig hur de olika momenten går till och du utför jobbet själv eller med vår hjälp beroende på hur ditt behov ser ut. Vi hjälper dig även med planering, tips och kunskap av viktiga moment och kan även åka ut ”besikta” av svåra moment. Det är inte svårt att lägga sten, men många missar vikten av ett grundligt och noggrant underarbete. Själva stenläggningen är bara ytan och det estetiska.